Welke rijschool

Stap 1

Wie ben jij

Stap 2

Waar sta jij

Stap 3

Wat is je doel

Stap 4

Hoe wil je leren

Stap 5

Jouw leerlijn

Stap 6

Rijles onderwijs

Stap 7

Welke rijschool

Waarom de stappen
Heel veel rijscholen willen dat ook graag weten.
Ze willen graag klanten werven en willen weten hoe ze dat kunnen bereiken.
Dat is logisch, maar niet als ze jou aan het lijntje willen houden.
Wij helpen jou om deze rijscholen en rijinstructeurs eerder te herkennen en waken ervoor, dat je niet eindeloos door hoeft te lessen.
Ze zullen jou – vanwege hun eigen portemonnee – daarom deze website afraden.

En dan heb je nog de rijinstructeurs die uit onwetendheid zichzelf overschatten en het niet door hebben, dat jij een andere begeleiding nodig hebt dan zij gewend zijn.
De problemen die daaruit ontstaan, worden onopvallend vaak aan jou toebedeeld.
Omdat jij in een leerproces zit, krijg jij een schuldgevoel en binnen de kortste keren ben je afhankelijk van hen. Daarna komt het verhaal, dat je extra rijlessen nodig bent om het rijexamen te halen.

Gelukkig zijn er ook veel goede rijscholen die deze website juist waarderen en jou eerlijk en oprecht rijles willen geven.
Ze waarderen jou als klant en doen er alles aan om jouw wens in vervulling te laten gaan. Ze kennen het vak en adviseren jou de stappen te doorlopen.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden van Dutch Lapétus. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker deze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is.